image Zobacz większe

OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE PASTĄ Z CZERWONEJ PAPRYKI BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE

8436530673896

Nowy produkt

Więcej informacji

SKŁADNIKI

oliwki zielone bez pestki*, woda, pasta z czerwonej papryki (papryka*, stabilizatot: alginian sodu) , sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS

Oliwki można stosować jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 552 kJ / 134 kcal

Tłuszcz - 14 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3 g

Węglowodany 0 g

W tym cukry 0 g

Błonnik - 2,1 g

Białko - 0,7  g

Sól - 4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.