Zobacz większe

IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

5906153204409

Nowy produkt

Więcej informacji

SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko:  4,6 g;
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.